-string(41) "202309261657411695736661gorselbuyuken.jpg" -

Mor Türbin Kanatlarımız, 2023 Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde Bronz Stevie® ile taçlandı!

13.09.2023
Mor Türbin Kanatlarımız, 2023 Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde Bronz Stevie® ile taçlandı!

Aydem Yenilenebilir Enerji, küresel arenada iş dünyasının en saygın ödüllerinden The 2023 Stevie International Businnes Awards®’ ta ‘Mor Türbin Kanatları Projesi’ ile ‘Bronz Stevie®’ ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen Stevie International Businnes Awards® ödülleri sahiplerini buldu. Şirketimiz, Mor Türbin Kanatları Projesi ile ilk kez katıldığı organizasyonda Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Başarı Kategorisi'nde Bronz Stevie® ’e layık görüldü.

Sorumlu enerji üretim anlayışıyla 10 yıl önce hayata geçirdikleri projenin uluslararası iş dünyası ödüllerinde ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürümüz Ömer Fatih Keha, şunları söyledi: “Sektörümüzün öncü şirketi olarak 2013 yılında kuşların rüzgâr türbinlerine çarpma nedenlerini incelediğimiz önemli bir Ar-Ge çalışması neticesinde başlattığımız ‘Mor Türbin Kanatları Projesi’ ile bugüne kadar Uşak ve Yalova'da toplam 88 türbinimizin kanatlarını mor renge boyadık. Dünyada tek mor kanatlı rüzgâr türbinlerine sahip şirket olarak, 10 yıldır biyoçeşitliliği korumaya özen gösteriyor, hayat için enerji üretiyoruz. Daha iyi bir gelecek için çalışmalarımıza motivasyon olacak bu uluslararası ödülü almamıza katkı koyan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."