-string(0) "" -

İTÜ 11 Temiz Enerji Günleri (TEG’22) Etkinliğine Konuk Olduk

01.04.2022
İTÜ 11 Temiz Enerji Günleri (TEG’22) Etkinliğine Konuk Olduk

Türkiye’nin yenilenebilir enerji kaynaklarından enerji üreten en büyük şirketi olarak İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektrik Mühendisliği’nin düzenlediği 11 Temiz Enerji Günleri’ne konuk olduk.

İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Genel Müdürümüz Ömer Fatih Keha, HES İşletmeler ve GES Yatırımları Projeler Müdürümüz Ömer Muhsin Çandar katıldı. Yenilenebilir enerjinin geleceği ve sürdürülebilirlik başlığı altında değerlendirmelerde bulunan Ömer Fatih Keha, “Son yıllarda yenilenebilir enerjide atağa geçen ülkemizin üretiminde öncü firma olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kurulu gücümüzü artırma hedefimiz doğrultusunda yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek yenilenebilir enerjide büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yenilenebilir enerjide verimliliğin önemine değinen Ömer Muhsin Çandar ise “Enerji üretiminde verimlilik alanındaki AR-GE çalışmaları çok önemlidir. Zaman, tasarım, maliyet, kalite, iş gücü ve ESG başlıklarında verimlilik uzun vadede kaliteli enerji üretimini destekler. Aydem Yenilenebilir Enerji olarak hayata geçireceğimiz tüm projeler, enerji verimliliği odaklı dizayn edilmiştir. Yakın zamanda faaliyete geçecek ve minimum alanda maksimum verimlilik sağlayacak modern teknolojik hibrit yatırımlarımız ile bu alanda öncü şirket olmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.