-string(0) "" -

Aydem Yenilenebilir Enerji Ailesi Ekolojik Şenlik’te Buluştu

21.06.2022
Aydem Yenilenebilir Enerji Ailesi Ekolojik Şenlik’te Buluştu

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Aydem Yenilenebilir Enerji Ailesi, Adıgüzel HES’te düzenlediğimiz Ekolojik Şenlik’te bir araya geldi. 

“Çevre İçin Enerji” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte aileler, çocukları ile birlikte çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Çocukların doyasıya eğlendiği şenlikte Aydem Yenilenebilir Enerji uçurtmaları gökyüzünde renkli görüntülere sahne oldu. Çalışanlarımız zaman zaman uçurtmalarını çocuklarına bırakmayarak adeta çocukluklarını yaşadı. 

Uzun pandemi dönemi sonrasında Aydem Yenilenebilir Enerji ailesi ile böyle anlamlı bir günde bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Genel Müdürümüz Ömer Fatih Keha, “Enerji üretimimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz projelerimizle her zaman doğaya,çevreye ve insanlığa fayda sağlamaya özen gösteriyoruz. Bugün aslında ailelerimizle bir araya geldiğimiz Ekolojik Şenlik bunun en güzel örneği. Uzun bir aradan sonra Adıgüzel HES’te ilk kez bir araya gelerek ailelerimizle hasret giderdiğimiz şenlikte fidanlarımızı toprakla buluşturarak anlamlı günü de kutlamış olduk. Bu şenlik sadece bizim değil doğanın da şenliğiydi” dedi.